نیروی رابطه
نیروی رابطه
با دیگران به منزله خودروی زندگی شماست. اگر این خودرو را درست و دقیق رانندگی کنید، به علایم میان راه توجه کنید و در فراز و نشیب ها آهسته و خردمندانه برانید، زندگی تان با سرور و شادمانی و آرامش مترادف خواهد بود. زیرا عشق، همبستگی و یگانگی، میوه های شیرین و اشتها آور درخت رابطه است. کسب درآمد کلان و سایر دستاوردهای مادی نیز تنها در پرتو ارتباطات مؤثر ظهور و نمود پیدا می کند.
احساسات
رابطه احساسی که عامل تعیین کننده در زندگی است، اغلب زاییده مجال و همنشینی با دیگران است. احساسات مثبت نظیر عشق، شادمانی، آرامش و اعتدال و نیز احساسات منفی مانند خشم، نفرت، ترس و گناه جملگی مولود رابطه است. انسان موجودی اجتماعی است و هر کاری را با توسل به خودروی رابطه انجام می دهد. شاید بپرسید که چرا رابطه را به خودرو تشبیه می کنیم؟ چون رابطه فرآیندی ثابت نیست، همواره در حال حرکت است و با گذشت زمان تغییر می پذیرد.
بد نیست در اینجا به اصل کیهانی اشاره کنیم که بر تمام جنبه ها، از جمله روابط ما در زندگی حاکم است. یکی از این اصول رشد، پیشرفت و تعالی نام دارد. هر چیزی در جهان باید رشد کرده و طریق پیشرفت را طی کند. در غیر این صورت محکوم به زوال و نابودی است. جسم، ذهن و روابط شما نیز از این قاعده مستثنی نیست. مادام که به توانائیهای بالقوه خویش متصل شویم، موانع و انسدادها را کنار بزنیم و به نیروی خلاقه مان مجال بروز دهیم رشد می کنیم، در غیر اینصورت در گرداب رکود و عدم تحرک فرو افتاده و نیروی مولد و سازنده مان را تباه می کنیم. به مجرد اینکه فکر کنید دوره ی رشد و پیشرفت شما به پایان رسیده، این طرز فکر به تدریج در اعمال و رفتارتان متجلی می شود.
روابط شما
جسم، ذهن و روابط شما پیوسته با انواع موانع و چالش ها روبروست و هیچ گاه نمی توان وضعیتی ثابت و ایستایی برای آن متصور شد. شما همراه می توانید از جهات مختلف جسمانی، روحی، معنوی و اجتماعی نیرومند شوید و شرایط زندگی خویش را تا بالاترین سطح ممکن ارتقاء بخشید و روابط شما نیز تابع این قاعده است. اما شور و نشاط و شادمانی و اعتدال از آن فردی است که بتواند در شرایط مختلف با افراد گوناگون، ارتباط درست و مناسب برقرار کند. بنابراین تحت هر شرایطی و به هر شکل ممکن به فکر تقویت و توسعه روابطتان باشیدو از عشق و محبت و آرامش که میوه و ثمره آن است، بهره برداری کنید. منظور، تقویت رابطه در تمام سطوح است: رابطه با خالق، همسر، فرزندان، همکاران، دوستان و غیره.
دومین اصل کیهانی ایثار و همکاری است. شالوده حیات، بر کمک و مساعدت استوار است. مخالفت و عدم هماهنگی با این اصل، جز حذف شدن و از میان رفتن، فرجامی دیگر ندارد. پس اگر مایلید بر قله ی رستگاری و سعادت مستقر شوید، ضرورت دارد از این دو اصل یعنی رشد و پیشرفت، کمک و همکاری پیروی کنید. در غیر این صورت زندگی تان از عشق و محبت و هیجان تهی خواهد بود.
رابطه ی درست و مؤثر، روحی تازه در کالبدتان می دمد و زندگی تان را از شور و نشاط غیر قابل وصف لبریز می کند. بعکس روابط نادرست و بی اثر منشاء درد و رنج و ناراحتی فراوان است. رابطه پلی است بین شما و دیگران و هر گونه برتری جویی، حسادت و بی میلی این پل را تخریب کرده و به اوضاع و شرایط شما آسیب وارد می کند. هر رابطه ای دوسویه است و طبعاً نمی توان به تنهایی آن را اداره کرد. این فرآیند با اتحاد و اتفاق و یگانگی و مشارکت به ثمر می رسد و بدون این عناصر معنا ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.